DISKO KAPUTT

Andreas Bischoff på DISKO KAPUTT

Du kan kalla sjätte gästen av DISKO KAPUTT DJ Dansmussen eller DJ Antek (https://soundcloud.com/andreas-bischoff) eller även DJ Antik! Det spelar egentligen ingen roll. Andreas Bischoff är hans riktigt namn och han kommer från Österrike.
Andi är mest känd för att vara en expert för pressande disco och nu disco skivor som han brukar att spelar i hans klubb Club Désirée. Man känner honom också för sina fina fotografier (http://andreasbischoff.tumblr.com/), sin mycket bra humor, sin avsläppnad attityd, för sin dansstil (som koncentrerar sig mycket på hans höfter) eller för att kunna äta Wiener Schnitzel med honom på en söndagmorgon efter en häftig dansfest. Han och jag har till och med gått i samma skola. Men eftersom han är ett par år äldre än mig, hade jag knappt någon kontakt med honom som en tonåring. Men ödet ville att vi skulle träffas igen några år senare i Wien på ett svagt upplyst dansgolv. Snart hade vi bestämt oss att spela disco skivor tillsammans i gamla Wien. Och så landade vi många berusande gånger bakom skivspelarna...

Han bor fortfarande kvar och förfinar den lokala klubbscenen med sin vinyl. För dig och för DISKO KAPUTT, har han nu satt ihop en bra mix av kaputt musik som framförs live i morgon kväll. Dessutom kommer det att finnas en kort intervju med honom om hans musik som du kan läsa här.

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se