DISKO KAPUTT

Andrea Erlandsson på DISKP KAPUTT

Nionde gästen av DISKO KAPUTT heter Andrea Erlandsson och gillar lodjuret, som ni kan se på affischen. Som dj brukar att spela Andrea runtom på olika sorters klubbar eller fester över hela Göteborg. Det kan vara till exempel after work, tidningsreleaser, klassfester, dansklubbar eller svartklubbar. Hennes musikval beskriver hon själv som "opretentiös röjig popmusik" som kan blir "mer disco/dansmusik" beroende på var Andrea dansar bakom skivspelarna och datorn.

Naturligtvis har hon också en stor passion för låtar som inte funkar på dansgolvet. Hennes utmärkt smak för kaputta songs har hon delvis redan presenterat i showen av Jens och Thobias (vid GBG WAX TRAX: https://www.soundcloud.com/gbg-wax-trax/andrea-javel). Men riktig och bara kaputt kommer det att låta imorgon kväll.

Det blir en underbar kaputt fredag med henne och jag ser jätte mycket fram emot att lyssna på hennes kaputta plattor!

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se