DISKO KAPUTT

Mai Nestor på DISKO KAPUTT

Gästen av ikväll hos DISKO KAPUTT är en konstnärlig superräv från lilltån till den längsta sträng av hennes svarta hår. Hon är inblandad i många olika musikprojekter (bland annat Scout Klas eller Facit), sjunger och komponerar, spelar skivor, arrangerar klubbar (till exempel Silk Road) och fotograferar underbart hemlighetsfulla bilder. Dessutom gillar hon exploitation cinema och är - inte bara därför - en mycket sympatisk varelse.

Eftersom hon pratar flytande franska och kommunicerar mest med sounds kan det vara så att ni förstår ingenting ikväll. Eller att det blir bara musik hela programmet. Men det gör ju inget så länge det låter kaputt. Och det kan hon, jättemycket nämligen (https://soundcloud.com/scoutklas)! Mai Nestor heter hon förresten.

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se