DISKO KAPUTT

Martin Söderström på DISKO KAPUTT

Fredagens gäst av DISKO KAPUTT heter Martin Söderström, men du hittar honom på flyers av gamla Göteborgs klubbdagar både som Unicornimuz eller DJ Kalif. Kanske du har dansad nån gång på Klubb O i de åren 2009 till 2011 och kanske just då har han spelad sina skivor.

Han gillar flummig elektronisk musik från Afrikas 70talet likamycket som psykedelisk jazz från 60tals USA eller nutidens house med experimentell inslag. Lite grann producerar han själv också elektronisk musik och kanske vi kommer att höra nåt från honom i programmet också.

Martin bor i Stockholm nu, men han kommer tillbaka till västkusten extra för att vara med i programmet. Bara det känns grymt tycker jag. Jag ser jättemycket fram emot att ha honom som gäst imorgon. Väääääääääääähhhhhllllkommmmmen Martin!

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se