DISKO KAPUTT

Anton Kristiansson på DISKO KAPUTT

DISKO KAPUTT fick besök från rapparen och producenten Anton Kristiansson igår och vi spelade in programmet för ikväll. Anton är en mångsidig utforskande (https://www.mixcloud.com/antonkristiansson/place-is-a-space/) och mycket kreativ master of ceremony som rörar sig väldigt mycket på gränserna av genren hip hop (https://youtu.be/Fz33gK6DsKo). Just nu jobbar han till exempel på en EP med titeln 'Aloe Vera' och den får en mycket balearic, dubby och flummig elektronisk sound.

I programmet pratar vi bland annat om hans passion för Dipset rapparen Cam'ron, om skivbolaget ESP Institute, men också varför han gillar Francis Bebey eller synthesizer pionjären Jean-Jacques Perrey. Anton is keeping it real and kaputt - och just därför blev programmet också så spännande med honom. Hans favoritchoklad är apelsin krokant och också bortsett från detta är han en jätte shysst grabb. Big up Anton!

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se