DISKO KAPUTT

Thobias Johansson på DISKO KAPUTT

Ikväll blir det kosmiskt och jordnära samtidigt. Varför det? Thobias Johansson är in the tree house! Värmlands finaste dj (och en riktig varmhjärtad skogsman) är fredagens gäst hos DISKO KAPUTT och kvällen kan bara blir brrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa alltså.

Många av er känner hans sexy och kunglig röst säkert redan från radioprogrammet GBG WAX TRAX där han och Jensmannen Jens Wickelgren inbjuder bland annat Sveriges icke-kaputtasta djs. Dessutom är Thobias själv en riktig bra dj (och hemlig ambient noise producent!) som er en expert för härliga disco och house skivor, men också för kaputta sounds så klart. Han är bara bra och så blir programmet. Vi hörs!

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se