DISKO KAPUTT

Lukas Jonsson på DISKO KAPUTT

Ikväll asså...!!

Mina vänner, det händer mycket ikväll.

Vi börjar med det bästa och det är dagens gäst som heter Lukas Jonsson. Hans musikaliska bakgrund är fram för allt musiknörderi. Det menar att han älskar att gräva sig djupt ner i musikhistorien. Så tycker han till exempel väldigt mycket om disco, men han är också en specialist för gospel, 80-tals r&b eller footwork/juke från Chicago. Lukas är en mångfaldig intresserad dj och hans musikval brukar att låta så 'smooth' (https://soundcloud.com/lux418) som mjukglass smakar i vårsolen. Därför är jag ännu mer nyfiken på hans kaputta sida. Men jag är säkert att det blir bara toppen!

Efter radioprogrammet har jag dessutom den stora ära att spela skivor tillsammans med Thobias Johansson från GBG WAX TRAX på Folk ikväll. Vi spelar där från klockan 22.00 till 03.00 och vi ser fram emot att ha en fantastiskt natt tillsammans med er. Det hamnade inte så många kaputta skivor i min skivväska för ikväll men det blir mycket DISKO och mycket kanon i alla fall. Kom och dansa!

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se