DISKO KAPUTT

Joel Carlston på DISKO KAPUTT

Mina damer och herrar!

Det är fredag igen och det betyder att DISKO KAPUTT​ tar fram en ny galning som är discjockey och som spelar upp underlig musik för oss. Idag är det faktiskt Joel CR alias DJ Jansport alias Joel Carlston​ som gör sitt gästspel i programmet.
Vanligtvis spelar Joel mycket house (tänk på uk garage house, deep house, chicago house till exempel) och techno (tänk på mörka hårda saker) men han är också en specialist för jazzy hip hop. Jag rekommenderar starkt hans mixar på Soundcloud (kolla här https://soundcloud.com/joelcr).

Joel berättade för mig att han kommer att spela mycket sned musik, urballad elektronik och även ockult rap i kvällens show. Det låter mycket lovande tycker jag, för att Joel ser inte bara ut som den stilig äldre kille i en 90-tals boy band, i verkligheten är han också en stilig äldre kille med 90-tals frilla. Han är underbart och jag ser jättemycket fram emot att snacka skit med honom i studion. Yeeeeeeeaaaaaaaahhhhhhhhbbooooooooiiiiiiiiii!

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se