DISKO KAPUTT

John Rafstedt på DISKO KAPUTT

Yo!

Mannen, myten och legenden DJ Pappas lilla ögonsten alias John Rafstedt är showens nya gäst. Den underbara John (formerly also known as DJ Duktig) och hans kollega och personlig livvakt DJ Jansport var på besök i radiostudion och vi spelade in ett program som sträcker sig från den rastlösa Frank Zappa till den bromsande hip hop genre chopped and screwed (http://sv.urbandictionary.com/define.php…).

John är en mycket sympatisk kille och alltid rätt person i frågor om skateboarding, grafitti, hip hop och journalistik. Dessutom är han en expert för 70-tals metal och rap från NYC, men också för kaputta dj-sets på födelsedagsfester av släkter i medelåldern. Nyligen startade John en underbar avslappnad och rolig hip hop afterwork klubb som bjuder på toppen musik, vegetarisk mat, pingis och dans. Den är förresten på fredagkväll den 22 maj från kl 18-24. Hör av er till John eller mig om mer information och vägbeskrivningen. Alla är välkommna, one love, peace och DISKO KAPUTT <3 DJ Pappas lilla ögonsten!

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se