DISKO KAPUTT

Sommaren börjar på DISKO KAPUTT

Servus, Grüzi und Hallo!

Den här veckan var jag inbjuden till lunch på DJ Jansport (alias Joel CR). Dessutom ville vi spela för varandra plattor som vi köpte nyligen. Det handlade i synnerhet om husmusik. Efter vi hade ätit ymnigt låg vi på solstolar i solen och dåsade. Vi kände oss mycket väl, som två gamla pensionerade farbror. Men vi båda hade bara semester denna soliga dag i juni.

Plötsligt stod det klart för oss: sommaren är här. Så vi gick från soliga innergård i den skuggiga lägenheten och började spela skivor. Och eftersom vi var så glada och roliga, beslutade vi att spela in en spontan blandning av olika sorter husmusik. Det var en mycket trevlig dag och varan mix låtade lite kaputt också. Lyckan var på vår sida.

Ikväll på DISKO KAPUTT kan du höra resultatet av denna minnesvärda dag. Du måste bara sätta på din radio (103,1 MHz). Då kommer sommaren också att börja för dig min vän.
______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se