DISKO KAPUTT

Fredrik Carlsson på DISKO KAPUTT

Frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Fredrik Carlsson heter min gäst i studion idag. I fall ni kommer från Göteborg eller har festat i Göteborg nån gång i de senaste åren så vet ni vem han är. När det gäller "den här kväll kommer jag att minnas" så brukar Fredrik att stå bakom skivspelarna och hypnotisera dig med sin flummig house groove (kolla här https://soundcloud.com/exoticcocomagi). I fall han står inte där så dansar han längst framme och gömmer sig elegant under sin keps.

Exotic Coco Magic är hans mycket bra artistnamn och detta står oftast för en wavy/balearic acid house electro blandning som är likamycket roligt som mörkt. Freddes musik är mycket mycket bra att dansa till och som dj/klubbarrangör är han också toppen. Det endaste man kunde kritisera är att han förklarade för mig nyligen att han vill inte prata så mycket om hans kaputt musik i radioprogrammet ikväll. Men jag ska i alla fall tvinga honom att ha minst ett litet samtal med mig. För Fredrik är kanske söt som en koala men DISKO KAPUTT är ingen eukalyptusskog. Sånt är livet.

Tune in ikväll, klockan 19.00 min vän. Puss!

______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Sändningstider

Söndagar 15:00 - 16:00

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se