DISKO KAPUTT

Hanna Eliasson på DISKO KAPUTT

Oh wow wow wow!

Visst, det är mycket bra att ha två festivaler samtidigt på en fredagkväll. Men det är faktiskt ännu mer Coolio att ha Hanna Eliasson​ som gäst för DISKO KAPUTT​ på en fredagkväll!

Hanna är illustratör, fotograf, musiker och dj. Ni kanske känner henne under hennes artistnamn Lupo Manaro​ och ni har definitivt sett en av de många affischer (kolla kolla: http://www.lupomanaro.com/) som hon bland annat gjorde för Koloni Gbg​ i de senaste åren. Hannas dj-mixes är en såväl medryckande som fin blandning av sfäriska och skumpanda sounds från alla världens genrer (lyssna lyssna: https://www.mixcloud.com/lupomanaro/). Hon tycker till exempel mycket om psykedelica, punk, soul eller cumbia men också om den "alldeles speciell stämning" som "mycket finskt musik har".

I varje fall blir det en musikalisk förvånande fredagkväll och jag ser jättemycket fram emot att välkomma Hanna i radiostudion.

DK4life.

Peace!

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Sändningstider

Söndagar 15:00 - 16:00

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se