DISKO KAPUTT

Jessica Andersson på DISKO KAPUTT

Kalas!

DISKO KAPUTT har den stora glädje av att välkomna DJ Diadem alias Jessica Andersson i programmet. I vanligt fall är Jessica känt för att sätta eld på stadens dansgolven med hennes alltid strålande selektion av hip hop, r&b och soul. Antagligen har du dansad till hennes sound nån gång på Magnus & Magnus (m2), Pustervik, Nefertiti Jazz Club, eller Oceanen.

Dock i kvällens program få vi följa Jessica ner i avgrunden av hennes skivväska och der nere är det inte bara chopped & screwed utan också mycket mycket smutsig. Hon kommer att berätta för er ikväll vilka tunes hon brukligen plockar fram för att få folk att lapdansa och ni kommer att skratta jättemycket. I alla fall skrattade jag som en schimpans när Jessica skildrade hennes mest kaputta upplevelser som hon hade bakom skivspelarna. Vi hade det jätteroligt i radiostudion och ni får se fram emot ett förstklassigt show. Bara kalas.

Peace och puss!
______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Sändningstider

Söndagar 15:00 - 16:00

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se