DISKO KAPUTT

Magnus Glädt på DISKO KAPUTT

Hej hej hej!

Ikväll kommer Magnus Glädt till DISKO KAPUTT för att rädda din fredag. Faktiskt gör han det till och med två gånger på den här fredagkväll: för Magnus är inte bara min gäst i studion på K103 Göteborgs Studentradio, men han spelar också skivor på restaurangen Fee Fi Fo Fum Ramen (https://www.facebook.com/events/614232928680440/) tillsammans med Magnus Nylander.

Du ser i alla fall att Magnus är en busy kille som spelar mycket ute och det gör han dessutom mycket bra. Han brukar att gå under dj-namnet Jeepmang (https://soundcloud.com/jeepmang) och han föredrar att spela avstressad techhouse med mycket atmosfär. Ambient musik, field recordings från djungeln och hip hop är också hans grej, men främst att blanda ihop en after hour mix som ackompanjera dig och dina kompisar hem när solen går langsamt upp i svartklubben. Magnus är en av de engagerade personer som kör BOXEN GBG och producerar mycket bra sounds själv också (kolla kolla kolla här https://soundcloud.com/jeepmang/sigur-put-me-up).

Det var i alla fall mycket mycket trevlig med Magnus i studion och han hade bara kaputta juveler med sig. Lyssna på programmet, det kommer att göra dig glad. Vi lovar. Puss!

[ Om jag ska vara ärlig mina vänner så spelade vi in programmet redan på torsdageftermiddag men inspelningen låter ändå som en riktig riktig bra fredagkväll:
„tongue“-Emoticon
https://soundcloud.com/d…/disko-kaputt_20150916_magnus-gladt ]

______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se