DISKO KAPUTT

Christofer Ödmark på DISKO KAPUTT

Mina kaputta Vänner,

Igår morse fick jag välkommna den mycket charmiga discjockey Christofer Ödmark i radiostudion. Christofers dj-sets är känd för att vara en inbjudande korsning av nu-disco, tech house och även lite pop ibland (lyssna och dansa här till exempel: https://soundcloud.com/christoferodmark/mixtape-001). Vi spelade in programmet tillsammans för DISKO KAPUTT ikväll.

Ni får se fram emot ett mycket underhållande samtal om Christofers kärlek för STUDIO BARNHUS, hans hatkärlek för hetsig tramstechno, därtill lyssnar vi på en bleckblåsorkester som låter som brittisk acid house, snackar lite om relationerna mellan design och elektronisk dansmusik (nyckelordet är Rex The Dog) och mycket mycket mer kaputt. Det var bara mysigt i studion och fredag räddades ännu en gång till.

Vi hörs ikväll, puss och puss!
______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Sändningstider

Söndagar 15:00 - 16:00

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se