DISKO KAPUTT

Love Karlsson på DISKO KAPUTT

Mjau mjau!

Fredagen är räddad för att ni kommer att höra Love Karlsson ikväll på DISKO KAPUTT. Det finns faktisikt inte så mycket mer att säga om Love än att hon är en bara underbar kvinna. Hon är grym som dj i stadens klubbliv men också som en mycket lojal och social kompis som man kan alltid dansa, skratta och snacka skit med.

Det är alltid underbar stämmning när Love presenterar sina harmoniska techno-house-disco-sets (lyssna här https://soundcloud.com/lkarlsson) bakom skivspelarna. Och det var så klart också en mycket bra stämning när vi träffades igår i radiostudion för att spela in kvällens program.
Hennes tolkning av kaputt musik blev förresten en jätte avslappnad blandning av klassisk musik, jazz och pop ballader (som till exempel passar perfekt till en joggingrunda under höstens sol...).
Gå och dansa nästa gång när Love spela ute nånstans. Du kommer aldrig att bli besviken med hennes fin smak för elektronisk dansmusik. Jag lovar.

Bara bra bra bra.

Puss!
______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se