DISKO KAPUTT

Aron McFaul på DISKO KAPUTT

Boom shakalaka!

Kvällens gäst i radioporgrammet är producenten och discjockeyn Aron McFaul. Vi träffades redan i förra veckan i studion och spelade in ett mysigt höstprogram för er. Aron kommer att presentera en både avslappnad och kaputt blandning mellan country, afrobeat, soul och rare groove från alla världsdelar.

Believe the hype (http://noisey.vice.com/en_dk/blog/premiere-aron-mcfaul---from-love) skulle jag säga för hans egna produktioner är en riktig grym hip-hop-baserad balearic-house-pop-potpurri som funkar alldeles utmärkt på dansgolvet. Vi pratade lite om hans dåtid som Göteborsk hip hop-grabb, om hans sömnig-drömmig konstskapande nu och om hans framtid som mycket lovande house-gubbe. Inom en snart framtid kommer Aron att släppa en (del) EP(s) på West Coast Recordings förresten. Här kan ni redan provsmaka lite gran: http://www.rbmaradio.com/shows/up-north-the-swedish-debut-edition

Aron är en mycket schysst samtalspartner när det gäller nördighet, dj-kulturen och udda-kaputt musik. Det blev ett mycket bra program i alla fall och ni kommer att ha en fin helg med det i hörlurarna.

Tune in kl 19.00, puss och kram med båda armar!

______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se