DISKO KAPUTT

Saga Åska på DISKO KAPUTT

Yo yo!

Kvällens gäst på DISKO KAPUTT är en dansare och discjockey med en mycket spännande och djupgående relation till soundet som hon gillar att lyssna på eller dansa till. Saga Åska heter hon och när man pratar med henne om musik så pratar man oftast om mönster, färger, frekvenser och musikens kontextualisering.

Ännu mer intresseväckande blir det faktiskt när man prata med Åska om kaputt musik som hon kan bjuda på med stor begeistring. Vi träffades redan i veckan för att spela in programmet och jag kan lova er en både mysig och metafysisk resa från Sverige till Japan och tillbaka. I vanligt fall remixar hon r&b, jungle, trap, ambient och orientaliska toner och afrobeats men i dagens program kommer det låta annorlunda så klart.

Förresten: ikväll kommer hon att spela skivor i samband med klubben baecation på Nefertiti Jazz Club (https://www.facebook.com/events/927166674027857/). Ditt borde ni gå ikväll (efter ni hade varit på HHAW#5, men det vet ni ja redan om).
Tune in klockan 19.00 på FM 103,1 eller lyssna på via webstream. DISKO KAPUTT passar alledeles utmärkt till din perfekta förfest. Som en häxmix liksom fast musikalisk, men det vet du ja också om.

Vi hörs och ses, puss!

______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se