DISKO KAPUTT

Simon Mattisson på DISKO KAPUTT

Servus!

Simon Mattisson heter dagens gäst på DISKO KAPUTT och han är en absolut källa till kreativitet. Han är musik producent (https://soundcloud.com/i-i-i-o), musik programmerare, performer (https://youtu.be/mO-TPUPCw_0 och https://vimeo.com/91457699 och mycket mer som ni hittar på nätet), designer, konstnär och supertrevlig musiknörd att prata med. Han älskar IDM (https://en.wikipedia.org/wiki/Intelligent_dance_music) och har massor av bra tipps i fall du undrar vilken datorspel du borde lyssna på.

Definitivt borde ni kolla upp hans webbsida för att få en bra försmak för allt han syssla med, men också för att få ett förståelse för hur mycket bra och inspirerande hans skapande är: http://0c0.se/

Vi spelade in programmet redan i förra veckan och Simon fixade extra en special kaputt idm mix för oss i förväg. Det är en av många anledningar varför jag verkligen rekommenderar att ni lyssnar på kvällens avsnitt av DISKO KAPUTT. Klockan 19.00 på FM 103.1 som du vet.

Puss!
______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se