DISKO KAPUTT

KLICKA HÄR!

Som ni vet är internetet en mycket mörk plats. Och ibland händer det faktiskt att en del fina och viktiga saker där inne bara försvinner och inte alls får den uppmärksamheten som de egentligen borde få. Som ni också vet är DISKO KAPUTT ett omtänksamt radioprogram som alltid bemöter sina gäster med både nyfikenhet och kärlek.

Just därför ska ni får chansen ikväll att lyssna ännu en gång till på showen med Hanna Eliasson. Det blir nämligen alltid upplysande när Hanna står bakom skivspelarna och precis så lät också hennes mix av kaputta songs som hon plockade fram i radiostudion. Oturen var bara att vi spelade in programmet mitt i sommaren 2015, just den tiden när ni alla, istället för att sitta framför radioapparaten, hängde på stranden, på Kulturkalaset, på WOW festivalen eller i en cocktail bar nånstans i Bangkok.

Men idag kommer Hanna tillbaka till etern och jag hoppas att ni kommer att lyssna på henne och hennes utmärkt musiksmak. I fall ni inte hinner ikväll klockan 19.00 så får ni så klart alltid klicka på följande länken också. För just hennes bidrag till DISKO KAPUTT var mycket spännande och förtjänar mycket mycket mycket mer klicks.

Skärp dig nu och klicka här:

:P https://soundcloud.com/disko-kaputt/disko-kaputt_20150814_hanna-eliasson

Puss!
______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se