DISKO KAPUTT

Elina Nygren på DISKO KAPUTT

BRATSCHE!

Radiofredagen är räddad för DISKO KAPUTT är tillbaka med en bombastisk bra gäst. Elina Nygren heter kvällens människa och hon har spelad, både live och i studion, med typ alla dina svenska favoritartister (Timbuktu, Titiyo, Tingsek och några andra artister vilka har ett artistnamn som inte börjar med bokstaven t, som till exempel Linnea Henriksson).

Elinas huvudinstrument är violan och hon använder denna i några stycken band (Cure-a-Phobia, Vindla String Quartet) men också i tre olika teaterprojekt som hon jobba med just nu. Nyligen har hon också varit på turné i Europa och på en musikalisk resa till Kina, där hon samarbetade med olika kinesiska artister.
Just det, igår spelade hon förresten i Göteborg tillsammans med Lina Nyberg på festivalen Gmlstn Jazz.

Elina är alltsö en mycket upptagen musiker men som tur hade hon lite tid över för att spela in ett mycket kaputt program med mig igår på förmiddagen. Hon presenterade bland annat pampig 70tals hårdrock, egyptisk magdansmusik och mycket annat kaputt.

Det är bara att sätta på radioapparaten klockan 19 på FM 103, 1 (eller så lyssnar ni på programmet via webbsidan www.k103.se).

Vi hörs sen, puss!

P.S.: Bara googla "bratsche" så kommer ni att fatta grejen.

______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ _____________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se