DISKO KAPUTT

Jens Croissant på DISKO KAPUTT

DISKO GBG KAPUTT TRAX CROISSANTS SPECIAL!!

DISKO KAPUTT är tillbaka i radiostudion med ett special program för er och det kommer att bli en riktig fin tour de force. Både min käre vän Jens och jag har varit på semester i Frankrike nyligen och så klart har vi både köpt en del kaputta skivor på vara resor. Dem bästa och mest kaputta souvenirer ska Jens och jag spela upp idag.

Jag vet att han kommer att köra lite trance techno och jag vet att jag kommer att köra nånting som är minst lika kaputt. I vilket fall blir det en mycket rolig kväll med honom. Det är bara att sätta på radioapparaterna vid klockan 19.00 på FM 103,1. Så enkelt och fint är det, som en croissant liksom.

Puss från mig och Jens (på franska)!

______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ _____________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se