DISKO KAPUTT

Kim Börjesson på DISKO KAPUTT

Ikväll får jag välkomna den fantastiska turbokvinnan Kim Börjesson till radiostudion. Hon är blandat annat med i detta punk bandet Härda Ut (https://hardaut.bandcamp.com/) där hon spela bas som en raket.

"Mitt senaste minne av att stå på scen innan Härda Ut var en skolavslutning i 8an då jag och några från min klass skulle spela en cover på Born to be wild. Det lät skit, och efter det tänkte jag väl att det är skönt att själv slippa står där på scen…" berättade Kim för mig här om dagen. Hennes karriär fortsätter nu i alla fall på DISKO KAPUTT. Det kan inte bli bättre än så. Hon lovade att programmet kommer att bli en salig blandning av lite allt från smörig r'n'b till spansk punk. Kaputt at it's best skulle jag säga då!

Punkpuss!
______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ _____________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se