DISKO KAPUTT

E X K L U S I V T !!!

Ikväll kommer rapparen Sekvensen alias SKVSN alias Peter Nilson till DISKO KAPUTT. Som ni vet har Peter varit med i programmet tidigare (https://soundcloud.com/disko-kaputt/disko-kaputt_20150514_peter-nilson-a...) men nu har han släppt sitt tredje mixtape som heter VÄLKOMMEN TILL SVALEN. Och det här mixtapet är inte bara riktigt bra men också riktigt kaputt. Klart att Peter måste komma tillbaka till programmet då för att prata med mig om sitt kaputt mästerverk. Vi kommer att spela en del av hans nya låtar och en del kaputt musik som han lyssnar på nuförtiden.

Mixtapet hittar ni förresten online (via stream https://soundcloud.com/sekvensen/sets/valkommen-till-svalen och via download http://gatuslang.se/?smd_process_download=1&download_id=3094) men också på kassett. På kassett släpptes till och med en version som är en 'Kapad & Skruvad' version av producenten Donny Dajl. Fattar du hur tungt det blir ikväll!?

Klockan 19 sätter du på radioapparaten och sen hörs vi som vanligt. Puss!
______________________________ ____
DISKO KAPUTT
Fre_19-20 / FM 103.1
www.k103.se/program/diskokaputt
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ _____________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se