DISKO KAPUTT

MJAU MJAU MJAU!

Solen skiner och DISKO KAPUTT kommer tillbaka till etern med ännu en artist som berikar GBG med sin musikkonst och mycket annat mer.

Martin Hollmer heter detta kulturdjur och jag fick lära känna honom för knapp två veckor sen när vi spelade på Koloni tillsammans. Då uppträdde Martin nämligen som gran improvisatör och soundtrackskapare med elpiano, effekter och rytmer till utvalda konstfilmer på väggen. Det var både cineastiskt, fantastiskt och kaputt och just därför någonting som du också borde uppleva om du inte redan har gjort det nånstans.

Det är alltså artisten Joder Mord som vi pratar om och artistens vardag är präglad av berättande och musik, konst och tatuering men också fermentering och odling. All detta spelar samman i olika experimentella utformningar i Martins universum som vi ska undersöka i radiostudion idag. Eller vet du kanske vad en fermenteringsfestival är eller hur man gör 144 liter Kombucha? Inte jag heller men vi ska ta reda på det sen!

Klockan 15 sätter du igång radioapparaten eller internetapparaten och så får du svar på livets kaputta frågor.

Puss!

_______________________ ____
DISKO KAPUTT
Sön_15-16 / FM 103.1
soundcloud.com/disko-kaputt
instagram.com/disko_kaputt/
k103.se/program/diskokaputt
____ _______________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se