DISKO KAPUTT

BONJOUR MADAME ET MONSIEUR!

I dagens DISKO KAPUTT får jag träffa discjockeyn, illustratören, konstnären och tatueraren Karl-Joel Larsson.
Förhoppningsvis har du redan hittat till hans Soundcloud-output (http://www.soundcloud.com/bonstemposint) där denna frankofila multitalangen Karl-Joel lägger upp riktiga delikatessblandningar som passar till en stilig danssko eller denna flaskan chardonnay som du hade tänkt dig att spara för fina tillfällen.

- I musik hittar jag det jag söker - glädje, inspiration, sorg, ångest, styrka m.m., säger Karl-Joel själv om sin inspirationskälla och såklart är en del av detta också väldigt kaputt musik.

Som discjockey är han nämligen intresserad av musik från alla håll och kanter av världen, nya ljud och rytmer, musik med sång på språk man kanske inte förstår direkt.
I Göteborg har Karl-Joel dj:at på fester och klubbar lite grann men samtidigt har också nervositet visat sig vara en utmaning i det. Om detta och mycket annat kaputt som kan vara utmanande för en kreativ skapare som honom ska vi såklart prata om i programmet idag.

Klockan 15 får du dagens kaputta lyckopill alltså tune in och så hörs vi i etern via FM 103.1 eller i cyberspacen via www.k103.se.

PUSS!

_______________________ ____
DISKO KAPUTT
Sön_15-16 / FM 103.1
soundcloud.com/disko-kaputt
instagram.com/disko_kaputt/
k103.se/program/diskokaputt
____ _______________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se