Domination

DOMINATION ikväll!

i kvällens program lyssnar vi på bland annat W.A.S.P., Bad Religion och Gorgoroth samt diskuterar om Faust fixar att spela de nyare Emperor låtarna! Spänning på hög nivå! Beware! be there!

DOMINATION wrappar upp förra helgens stora händelse: Metallsvenskan.

För veckan var jag på Metallsvenskan och jobbade, drack öl och kollade band. Kvällens program blir en liten sammanfattning av förra helgen och de band som spelade. Beware! Be There!

DOMINATION ikväll för bövelen!

DOMINATION är tillbaka denna torsdag med ett helt perfekt program för sig som gillar punk, rock och metal! Ikväll hör vi Sir Lord Baltimore, Riot, Scandinavian Hateland m fl. Men inte bara det.....ett stort tillkännagivande hinner vi också med! Beware! Be there!

DOMINATION DA CAPO A SATHANAS PART 3

Du som missade DOMINATIONS specialprogram om Finland får nu en ny chans! Impaled Nazarene, Riistetyt, Michael Monroe, Hurriganes mfl kommer att framföra sina sjukt finska alster! Beware! Be there!

DOMINATION DA CAPO SATHANAS part 2.

DOMINATION kör ikväll en repris på sitt Norge-special! Alla ni som missade detta och vill ha stenhård koll på vårt grannland bör givetvis lyssna. Beware! Be there!...som de även säger i Norge.

DOMINATION DA CAPO A SATHANAS!

Det DOMINATION som sändes den 20 mars i år var så pass bra att det bara måste höras igen! Så nu har ni chansen att återigen, eller för första gången få uppleva denna fina episod i DOMINATIONS liv. Beware! Be there!

DOMINATION goes to Finland!

Yes! Som rubriken säger kommer vi att ägna vårt program åt våra kära grannar i det finska riket. Det blir en resa i den finska rock/punk- och metalhistorien väl värd att lyssna på! Michael Monroe, Hurriganes, Impaled Nazarene, Oz, Riistetyt, m fl står för musiken! Beware! Be there!

Ni vet vad som gäller! Det är DOMINATION som skola rattas in!

DOMINATION som idag har tema NORGE! Vi plockar ett par lysande guldkorn ur den norska rockhistorien och får höra hits med Artch, Darkthrone, Honningbarna, Gluecifer m fl. På med lusekoftan! Beware! Be there!

Dominations dax!!

DOMINATION levererar återigen en späckad halvtimme med rock, punk och metal! Ikväll blir det superhits med Enforcer, Adolescents, Rubber City Rebels m fl! Dessutom blir det en ny Massacre låt att sätta huggtänderna i! Beware! Be there!

Dissonans, destruktivitet och framför allt DOMINATION!!!

Ytterligare en kväll i hårdhetens tecken då DOMINATION levererar det bästa från metal-, punk- och rockscenen! Ni får bekanta er med Goatwhore, Morbid Angel, The Stooges m fl och jag kan inte tänka mig en bättre bekantskapskrets! Beware! Be there!

Du vill ha death metal, punk och rock´n´roll i en underbar symbios antar jag? Tur för dig! Domination är programmet som kliver rakt över till den hårdare sidan av rocken. Vi spelar allt från obskyr punk till klassisk death metal och vi gör det på vårt sätt. Rätt sätt. Join us!

Redaktion

Rickard Alriksson.

Följ oss via RSS

Kontakt

domination@k103.se