Drömgästen

Premiär för Drömgästen – med glasskonditorn Marie Sedin

Göteborgaren Marie Sedin hade utbildat sig till konditor, men när jobbmöjligheterna sinade hamnade hon i fordonsbranschen som konsult. Efter många år av stress, press och knappt någon tid med familjen fick hon nog. Konditorsdrömmen vaknade till liv och det resulterade i det egna företaget Gettergod Gelato, som tillverkar glass på något så annorlunda som getmjölk.

Hör Maries inspirerande berättelse om hur hon nådde botten och fick en rejäl tankeställare om vad hon egentligen ville göra med sitt liv. Och om hur hon till slut gjorde det.

Lyssna i efterhand här: https://www.mixcloud.com/K103/dr%C3%B6mg%C3%A4sten-med-marie-sedin-29-ok...

Många av oss har en dröm som vi skulle vilja att blev verklighet. Sorgligt nog förblir en hel del av drömmarna just drömmar. Drömgästen är ett försök att hindra drömmar från att gå i graven utan att bli något mer. Varannan lördag intervjuas en person som har förverkligat sin dröm. För kanske blir vi lite modigare av att lyssna på personer som faktiskt har vågat.

Redaktion

Maria Snellman.

Följ oss via RSS

Kontakt

dromgasten@k103.se