Drömgästen

Conny vill resa världen runt med sin musik

22-åriga Conny Berghäll har musiken i blodet. Det har han alltid haft. Men den har aldrig riktigt fått ta all plats i hans liv - förrän nu.
Hör Connys resa som musiker från att skriva låtar om kanelbullar till att flytta tvärs över Östersjön för att blåsa liv i drömmen om att bli musiker på heltid. Och givetvis bjuder han på sin Youtube-hit revolution också.
Lyssna kl. 14.03 eller när du vill på länken: https://www.mixcloud.com/K103/dr%C3%B6mg%C3%A4sten-10-december-musikern-...

Många av oss har en dröm som vi skulle vilja att blev verklighet. Sorgligt nog förblir en hel del av drömmarna just drömmar. Drömgästen är ett försök att hindra drömmar från att gå i graven utan att bli något mer. Varannan lördag intervjuas en person som har förverkligat sin dröm. För kanske blir vi lite modigare av att lyssna på personer som faktiskt har vågat.

Redaktion

Maria Snellman.

Följ oss via RSS

Kontakt

dromgasten@k103.se