Drömgästen

Drömgästen 24/12: låtskrivaren och sångerskan Sanna Wermelin

19-åriga Sanna Wermelin kan inte ens minnas hur musiken kom in i hennes liv – den har alltid funnits där. Hon både skriver, sjunger och producerar egna låtar och på sin egen youtube-kanal sjunger hon covers – på koreanska. Om Sanna själv får bestämma skriver hon snart egna låtar på koreanska också.

Lyssna kl. 14.03 eller när du vill här på länken: https://www.mixcloud.com/K103/dr%C3%B6mg%C3%A4sten-24-december-artisten-...

Många av oss har en dröm som vi skulle vilja att blev verklighet. Sorgligt nog förblir en hel del av drömmarna just drömmar. Drömgästen är ett försök att hindra drömmar från att gå i graven utan att bli något mer. Varannan lördag intervjuas en person som har förverkligat sin dröm. För kanske blir vi lite modigare av att lyssna på personer som faktiskt har vågat.

Redaktion

Maria Snellman.

Följ oss via RSS

Kontakt

dromgasten@k103.se