Feedback

Feedback #6 - filmmusik inom sci-fi och skräck!

I det sjätte avsnittet av Feedback gräver vi runt bland filmmusik inom skräck och science fiction, skriven av kvinnliga kompositörer. Hur används musik och ljud för att vara obehagliga och skrämmande? Hur har det sett ur för kvinnliga filmkompositörer genom åren? Detta och mer får du höra, om du vågar lyssna!

Avsnittet sänds på lördag 18 maj och 25 maj kl 19.00, och hörs sedan närsomhelst på mixcloud.

Molly och Niklas dyker in i olika musikaliska kontexter - popkulturella, subkulturella såväl som klassiska musikperspektiv.

Programmet ägnas åt olika teman med varierande bredd. Den röda tråden blir att ge fokus åt specifika musikaliska kontexter och perspektiv som annars lätt kan missas vid en alltför allmän överblick på musikhistorien. Innehållet kommer i viss mån vara präglat av vår egen referensram och musiksmak, men också en ambition att vidga såväl våra egna som lyssnarens vyer, detta både med hjälp av bidrag från inbjudna gäster och att rikta oss mot hittills outforskade fält.

Redaktion

files/users/Feedback/profile/Skarmavbild_2019-09-09_kl._23.14.15.png

Molly Ploom och Niklas Fite.

Sändningstider

Lördagar 19:00 - 20:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

feedback@k103.se