Feedback

FEEDBACK #7: Sommarspecial #1 - Mollys störigaste mix

Från och med lördagen den 15/6 och resten av sommaren kommer Feedback att sändas i en lite annorlunda form. Avsnitten kommer under sommaren att bestå av musikmixar, ibland med gäster, med lite olika, kanske lite mindre specifika än vanligtvis, teman. Största skillnaden är att det kommer vara mycket mindre snack. Och mer musik. Så det blir kanske skönt! Sedan är vi självklart tillbaka i höst med nya avsnitt, som de brukar vara.

I det första avsnittet kommer Molly att spela sina bästa störiga låtar för att överleva sommaren. Det blir industripunk, noise rock och irriterande post-punk. Trevlig lyssning!

Molly och Niklas dyker in i olika musikaliska kontexter - popkulturella, subkulturella såväl som klassiska musikperspektiv.

Programmet ägnas åt olika teman med varierande bredd. Den röda tråden blir att ge fokus åt specifika musikaliska kontexter och perspektiv som annars lätt kan missas vid en alltför allmän överblick på musikhistorien. Innehållet kommer i viss mån vara präglat av vår egen referensram och musiksmak, men också en ambition att vidga såväl våra egna som lyssnarens vyer, detta både med hjälp av bidrag från inbjudna gäster och att rikta oss mot hittills outforskade fält.

Redaktion

files/users/Feedback/profile/Skarmavbild_2019-09-09_kl._23.14.15.png

Molly Ploom och Niklas Fite.

Sändningstider

Lördagar 19:00 - 20:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

feedback@k103.se