Feedback

Feedback #13 - Exotica

I det trettonde avsnittet av Feedback går Molly och Niklas igenom historien, människorna och problematiken kring genren Exotica. Det blir framförallt väldigt väldigt (för?) glad musik, underliga konspirationsteorier och mystiska identiteter. Detta vill du inte missa! Programmet sänds lördagarna 16/11 & 23/11 19.00 här i k103 - eller när du vill på Mixcloud. Länk till det hittar du i vår info!

Musiken som spelas i programmet är:
Martin Denny - Rush Hour In Hong Kong
Martin Denny - Exotica
Korla Pandit - The Breeze And I
Yma Sumac - Chuncho (The Night Creatures)
Les Baxter - Quiet Village
John McFarland - The Chimp and the Bumble Bee
Les Baxter - Jungle River
Sabu Martinez - Sorcery
Esquivel! - Third Man Theme
The Elisabeth Waldo Group - Siembra
The Markko Polo Adventures - Sheherazade

Molly och Niklas dyker in i olika musikaliska kontexter - popkulturella, subkulturella såväl som klassiska musikperspektiv.

Programmet ägnas åt olika teman med varierande bredd. Den röda tråden blir att ge fokus åt specifika musikaliska kontexter och perspektiv som annars lätt kan missas vid en alltför allmän överblick på musikhistorien. Innehållet kommer i viss mån vara präglat av vår egen referensram och musiksmak, men också en ambition att vidga såväl våra egna som lyssnarens vyer, detta både med hjälp av bidrag från inbjudna gäster och att rikta oss mot hittills outforskade fält.

Redaktion

files/users/Feedback/profile/Skarmavbild_2019-09-09_kl._23.14.15.png

Molly Ploom och Niklas Fite.

Sändningstider

Lördagar 19:00 - 20:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

feedback@k103.se