Feedback

Feedback #21 - Karantämpro

I det 21a avsnittet gästas Molly och Niklas återigen av klarinettisten Isak Hedtjärn i ett länkjam-experiment. Niklas och Isak, som spelat tillsammans under många år i alla möjliga sättningar tillfällen testar att spela tillsammans över dator i ett försök att lindra tristess och inspirera alla er som saknar att spela musik med andra. I avsnittet spelar vi tre live-improvisationer mellan Stockholm och Köpenhamn samt två improvisationer från två olika konserter för jämförelse (och njutning).

Molly och Niklas dyker in i olika musikaliska kontexter - popkulturella, subkulturella såväl som klassiska musikperspektiv.

Programmet ägnas åt olika teman med varierande bredd. Den röda tråden blir att ge fokus åt specifika musikaliska kontexter och perspektiv som annars lätt kan missas vid en alltför allmän överblick på musikhistorien. Innehållet kommer i viss mån vara präglat av vår egen referensram och musiksmak, men också en ambition att vidga såväl våra egna som lyssnarens vyer, detta både med hjälp av bidrag från inbjudna gäster och att rikta oss mot hittills outforskade fält.

Redaktion

files/users/Feedback/profile/Skarmavbild_2019-09-09_kl._23.14.15.png

Molly Ploom och Niklas Fite.

Sändningstider

Lördagar 19:00 - 20:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

feedback@k103.se