F-EMME

Våld i hemmet

Under rådande Coronapandemi är vi många som varit tvungna hålla oss hemma mer än vanligt. För vissa är det en möjlighet att göra klart det sista på huset eller läsa den där boken man aldrig hann med, men för andra är hemmet en otrygg och rent utav farlig plats. I dagens avsnitt av F-EMME intervjuar Lora Jenny Westerstrand från ROKS (Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige). Hur påverkar Coronapandemin våld i hemmet? Vilka resurser har Sverige för dem som utsätts? Och vilka varningstecken ska man som anhörig vara vaksam på? 15.00 idag på K103 eller när som helst på mixcloud.

Bild: Alexas_Fotos, Pixabay

F-EMME är en plats för oss att diskutera feministiska frågor och initiativ, ofta från våra egna erfarenheter som unga kvinnor.

Redaktion

Sofia Widerberg Fisher, Lora Gremeaux och Vilma Ellemark.

Sändningstider

Lördagar 15:00 - 16:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

femme@k103.se