F-EMME

Incels

Inte alla är lika glada över feminismens framsteg som vi på F-EMME. I dagens avsnitt gräver Sofia och Vilma djupare i fenomenet Incels (Involuntary celibacy). Vad är det för rörelse? Vilka idéer ligger bakom? Och varför verkar så många incels hata kvinnor och feminism? Lyssna idag 15.00 eller när du vill på mixcloud.

F-EMME redaktionen går nu också på jullov och önskar alla en trevlig ledighet. Vi kommer att spela repriser på lördagarna och är tillbaka igen med nya avsnitt i januari. Alla tidigare avsnitt finns också att lyssna på mixcloud.

Gott nytt år önskar F-EMME!

OBS bilden är tagen från annat sammanhang!
Pixabay: geralt/22409 images

F-EMME är en plats för oss att diskutera feministiska frågor och initiativ, ofta från våra egna erfarenheter som unga kvinnor.

Redaktion

Sofia Widerberg Fisher, Lora Gremeaux och Vilma Ellemark.

Sändningstider

Lördagar 15:00 - 16:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

femme@k103.se