F-EMME

Jämställdhetsarbete på universitetet

Jämställdhetsfrågan är något som genomsyrar hela samhället, inte minst universiteten där Sofia, Lora och Vilma spenderar stor del av sin tid. I dagens avsnitt har vi äran att gästas av Julia och Johanna från GU-Fem, en feministisk studentorganisation på Göteborgs Universitet (GU). Vilka problem ser de med jämställdheten på GU? Hur arbetar de för mer jämställdhet? och Hur ser planerna ut framöver? Lora berättar också om sina erfarenheter av att ha jobbat med jämställdhet på Chalmers. Skiljer sig detta från arbetet på GU-fem? Detta är ett avsnitt du inte vill missa. Lyssna idag 15.00 eller när du vill på mixcloud.

OBS! Intervjun med GU-Fem hålls på engelska/ The interview with GU-fem is in English

Trevlig helg önskar F-EMME gänget!

F-EMME är en plats för oss att diskutera feministiska frågor och initiativ, ofta från våra egna erfarenheter som unga kvinnor.

Redaktion

Sofia Widerberg Fisher, Lora Gremeaux och Vilma Ellemark.

Sändningstider

Lördagar 15:00 - 16:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

femme@k103.se