Fenomen(al)

Fenomen(al) sänder sitt allra första program!

Toktaggade på att vi är igång med vårt nya radioprogram Fenomen(al)!
I första avsnittet snackar vi om ord-fenomen. Cajsa har fixat ett nyordsquiz, Hanna har en hangup på ordet “majs” och Josefin berättar om ett lite speciellt uttryck som användes i hennes klass på mellanstadiet.

Imorgon, lördag klockan 12 händer det! Ratta in för lite go lördagsunderhållning.

Fenomen(al) är radioprogrammet där vi låter olika typer av fenomen stå i fokus. Vad är det senaste fenomenet på sociala medier? Varför uppstår vissa sociala fenomen? Har vi någon gång sett ett riktigt häftigt väderfenomen? Spekulationer, gissningar och kanske ett och annat faktum.

Redaktion

Josefin Linderås, Cajsa Wittboldt och Hanna Henkelman.

Sändningstider

Lördagar 12:00 - 13:00

Följ oss via RSS

Kontakt

fenomenal@k103.se