Fenomen(al)

Jantelagen eller bättre än medel?

Det är lördag och det betyder att fenomen(al) är tillbaka med ett sprillans nytt program!

Den här gången dyker vi ner två djuprotande fenomen i samhället - Jantelagen och Better-than-average-effekten. Vi berättar om fenomenens bakgrund, lär oss intressant statistik om bilförare och försöker ta reda på om vi själv faktiskt ser oss som lite bättre än genomsnittet.

Programmet sänds idag kl 12.00.

Vi tror och hoppas att ni kan känna igen er och underhållas!

P.S. Nu finns vi som podd på acast, spotify och apple podcaster och på instagram som fenomenal.k103

Fenomen(al) är radioprogrammet där vi låter olika typer av fenomen stå i fokus. Vad är det senaste fenomenet på sociala medier? Varför uppstår vissa sociala fenomen? Har vi någon gång sett ett riktigt häftigt väderfenomen? Spekulationer, gissningar och kanske ett och annat faktum.

Redaktion

Josefin Linderås, Cajsa Wittboldt och Hanna Henkelman.

Sändningstider

Lördagar 12:00 - 13:00

Följ oss via RSS

Kontakt

fenomenal@k103.se