Fenomen(al)

Hur påverkar arbetsnormen vår livstil?

Vi i Fenomen(al) är tillbaka igen och drar igång årets första avsnitt med att snacka om fenomen och trender i arbetssamhället. Vi dyker ner i hur vi arbetar idag, hur det sett ut och siar in i framtiden. Basinkomst, vad är det för något och hur fungerar det? Är verkligen arbetssamhället ett fenomen kanske ni tänker - jajamän säger vi och förhoppningsvis väcks en och en annan tanke om hur det kommande arbetslivet kan se ut...
Klockan 12 imorgon lördag, här på k103 och på din närmsta radiospelare!

Fenomen(al) är radioprogrammet där vi låter olika typer av fenomen stå i fokus. Vad är det senaste fenomenet på sociala medier? Varför uppstår vissa sociala fenomen? Har vi någon gång sett ett riktigt häftigt väderfenomen? Spekulationer, gissningar och kanske ett och annat faktum.

Redaktion

Josefin Linderås, Cajsa Wittboldt och Hanna Henkelman.

Sändningstider

Lördagar 12:00 - 13:00

Följ oss via RSS

Kontakt

fenomenal@k103.se