Fenomen(al)

Mode-fenomen!

I fenomen(al)s sjätte program är temat mode-fenomen. Vi diskuterar var trender kommer ifrån, varför äldre generationer upprörs över ungas mode och hur mode kommer se ut i framtiden. Hanna erkänner att hon föll för Noora-stilen och Josefin avslöjar hur det _egentligen_ ligger till med korsetten. Allt detta och mer får du idag klockan 12.03 på k103!

Fenomen(al) är radioprogrammet där vi låter olika typer av fenomen stå i fokus. Vad är det senaste fenomenet på sociala medier? Varför uppstår vissa sociala fenomen? Har vi någon gång sett ett riktigt häftigt väderfenomen? Spekulationer, gissningar och kanske ett och annat faktum.

Redaktion

Josefin Linderås, Cajsa Wittboldt och Hanna Henkelman.

Sändningstider

Lördagar 12:00 - 13:00

Följ oss via RSS

Kontakt

fenomenal@k103.se