Fint som snus

Premiär för Fint som snus!

Denna vecka hör du det första avsnittet av Fint som snus med Cornelia och Kattis. Kulturprogrammet som tar upp sakerna du inte visste att du undrade över, eller kanske just det där du gått och grunnat på.
I premiäravsnittet funderar vi över hur mycket man kan krydda självbiografier, och diskuterar vad som är äkta musik med musikprofessor Lars Lilliestam.
Stay tuned!

Kulturprogrammet Fint som snus tar upp sakerna du inte visste att du undrade över, eller kanske just det där du gått och grunnat på. Det handlar inte om trender eller vad som är på tapeten just nu, istället undersöker vi fenomen och företeelser inom film, musik och litteratur.
Nytt tema varje vecka - högt och lågt, fint och fult, här får allting plats. Fint som snus!

Redaktion

Kattis Sundén och Cornelia Olsson.

Följ oss via RSS

Kontakt

fintsomsnus@k103.se