Fitness med Samarth

Aktiviteter vid sidan av dina studier

Som student arbetar du mycket med hjärnan. En vecka kan innehålla många föreläsningar, tentaplugg och seminarier. Det innebär många timmars stillasittande arbete. Med tanke på detta är det viktigt att inte glömma bort att aktivera kroppen.

I dagens avsnitt ska vi prata om vad du, som student, kan göra för olika aktiviteter för att röra på dig. Missa inte dagens avsnitt när Joakim Jideström och Rebecca Håkansson från Idrottsrådet GU gästar "Fitness med Samarth".

Vi kör som vanligt vid 14:30.

Träning har blivit ett glödhett ämne som idag förekommer på de flesta arenor i samhället. Men träning är ett väldigt vitt begrepp och kan ha olika innebörd för olika individer. Jag tror det finns väldigt olika uppfattningar om vad vi menar med träning därför ska du lyssna på “Fitness med Samarth” för att få en förståelse för vad är en bra träning.

Redaktion

Samarth Katiyar.

Följ oss via RSS

Kontakt

fitness@k103.se