Fitness med Samarth

Existerar quidditch i verkligheten?

Vi alla har sett Harry Potter filmer. Genomgående för de filmerna är den fiktiva sporten quidditch. Om jag säger att du kan spela quidditch i verkligheten, hur skulle du reagera? Men va??? Precis så reagerade jag när jag fick kännedom om en sådan förening i Göteborg, nämligen Gothenburg Griffins.

Ja, i dagens avsnitt ska vi prata om quidditch, fast en annan version av den som vi har sett på filmerna.

Missa inte dagens avsnitt när Liv Pierrou, ordförande i Gothenburg Griffins, gästar studion.

Lyssna som vanligt 14:30.

Träning har blivit ett glödhett ämne som idag förekommer på de flesta arenor i samhället. Men träning är ett väldigt vitt begrepp och kan ha olika innebörd för olika individer. Jag tror det finns väldigt olika uppfattningar om vad vi menar med träning därför ska du lyssna på “Fitness med Samarth” för att få en förståelse för vad är en bra träning.

Redaktion

Samarth Katiyar.

Följ oss via RSS

Kontakt

fitness@k103.se