Fitness med Samarth

Dyka utan utrustning?

Fridykning är en spännande variant av dykning. Det finns många olika sätt att utöva fridykning på, både som lagsport och individuellt. Det de olika grenarna har gemensamt, och det som krävs för att det ska kallas för fridykning är att man dyker utan utrustning som syrgas eller annan luftutrustning. Man ska med andra ord klara sig på ett enda andetag men hur djupt kan man dyka? 50 meter om vi frågar dagens gäst, Linda Stenman.

Vill du veta mer? Lyssna på dagens avsnitt 14.30

Träning har blivit ett glödhett ämne som idag förekommer på de flesta arenor i samhället. Men träning är ett väldigt vitt begrepp och kan ha olika innebörd för olika individer. Jag tror det finns väldigt olika uppfattningar om vad vi menar med träning därför ska du lyssna på “Fitness med Samarth” för att få en förståelse för vad är en bra träning.

Redaktion

Samarth Katiyar.

Följ oss via RSS

Kontakt

fitness@k103.se