Fitness med Samarth

En sport, baserat på många sporter

En träningsform, full av naturliga rörelser, omväxling och tempo. Det är dagens tema i Fitness med Samarth där Simon Nilsosn gästar studion, hela vägen från Alingsås. Han kommer prata om en träningsform som ger dig en allround-fysik där du blir bra på det mesta; du orkar springa snabbt, du blir stark och kan stabilisera kroppen. Simon har hållit på med denna träningsform i flera år och är numera instruktör på Endorfin i Alingsås. Jag och Simon ska nämligen prata om crossfit i dagens avsnitt.

Så missa inte avsnittet som sänds 14.30 på lördag.

Träning har blivit ett glödhett ämne som idag förekommer på de flesta arenor i samhället. Men träning är ett väldigt vitt begrepp och kan ha olika innebörd för olika individer. Jag tror det finns väldigt olika uppfattningar om vad vi menar med träning därför ska du lyssna på “Fitness med Samarth” för att få en förståelse för vad är en bra träning.

Redaktion

Samarth Katiyar.

Följ oss via RSS

Kontakt

fitness@k103.se