Fotboll kommer hem

5. "Han är ju en showman"

I veckans avsnitt pratas det som vanligt Premier League men med fokus på säsongens alla skador. Vi diskuterar de otäcka benbrotten och de karriärförstörande tacklingarna. Pogbas vara eller icke vara i United, samt Toni Kroos 60-talist-åsikter när det kommer till målfirande.

Allt detta och mycket mer i avsnitt 5. Finns där poddar finns!

Vill du ha de senaste FPL-tipsen eller gotta ner dig i helgens matcher i Premier League. Det här är podden för dig som älskar PL i alla dess former. Vi, fem studenter vid Göteborgs universitet, diskuterar, informerar och berör allt som på något sätt stavas engelska högstaligan.

Redaktion

Harry Maghder, Carl Bolinder, Adam Fröberg, Daniel Dewerud och Jesper Ahlcrona.

Externa länkar

twitter.com/FotbollH www.instagram.com/fotb...

Följ oss via RSS

Kontakt

fotbollkommerhem@k103....