Fotboll kommer hem

Premiär för podden Fotboll kommer hem!

I det historiska första avsnittet pratar vi om Merseyside-derbyt, om Pickford borde fått rött kort efter satsningen på Van Dijk, varför Van De Beek inte fått mer speltid än han fått, Tottenhams kollaps och förslaget att bilda en Europeisk Premier League. Häng med!

Vill du ha de senaste FPL-tipsen eller gotta ner dig i helgens matcher i Premier League. Det här är podden för dig som älskar PL i alla dess former. Vi, fem studenter vid Göteborgs universitet, diskuterar, informerar och berör allt som på något sätt stavas engelska högstaligan.

Redaktion

Harry Maghder, Carl Bolinder, Adam Fröberg, Daniel Dewerud och Jesper Ahlcrona.

Externa länkar

twitter.com/FotbollH www.instagram.com/fotb...

Följ oss via RSS

Kontakt

fotbollkommerhem@k103....