Fotboll kommer hem

9. "Uppenbarligen kan han inte träna ett fotbollslag"

Arsenals haveri fortsätter. Jesper avslutar diskussionen kring Artetas vara eller icke vara. Harry funderar på att göra den förbjudna supporter-övergången. Europa-lottningarna är klara och diskuteras. Vi ringer upp Daniel som gnuggar vidare med att Tottenham är underdogs och placerar London-laget utanför CL-platserna.

Studio-panelen tippar tabellen — Vem lyfter trofén och vilka åker ut?
Facit finner ni i avsnitt nio.

Programledare: Harry Maghder, Carl Bolinder, Adam Fröberg, Daniel Dewerud och Jesper Ahlcrona

Detta är en podcast från K103 Göteborgs Studentradio.

Vill du ha de senaste FPL-tipsen eller gotta ner dig i helgens matcher i Premier League. Det här är podden för dig som älskar PL i alla dess former. Vi, fem studenter vid Göteborgs universitet, diskuterar, informerar och berör allt som på något sätt stavas engelska högstaligan.

Redaktion

Harry Maghder, Carl Bolinder, Adam Fröberg, Daniel Dewerud och Jesper Ahlcrona.

Externa länkar

twitter.com/FotbollH www.instagram.com/fotb...

Följ oss via RSS

Kontakt

fotbollkommerhem@k103....