Fotboll kommer hem

11. "Gifta sig med De Bruyne?"

Vi svarar på era lyssnarfrågor!

Varför skulle vi gifta oss med De Bruyne och har Carl gjort scoutingarbetet på Liverpools nye mittback Ben Davis? Daniel bedrövar sig över sitt Tottenham men förklarar sin kärlek till Bobby Zamora. Dessutom diskuterar Harry och Adam deras möte på Emirates: Borde Bruno varit utvisad och varifrån kommer Xhakas fina form?

Allt detta och mycket mer i avsnitt 11.

Sorry, flash is not available.

Vill du ha de senaste FPL-tipsen eller gotta ner dig i helgens matcher i Premier League. Det här är podden för dig som älskar PL i alla dess former. Vi, fem studenter vid Göteborgs universitet, diskuterar, informerar och berör allt som på något sätt stavas engelska högstaligan.

Redaktion

Harry Maghder, Carl Bolinder, Adam Fröberg, Daniel Dewerud och Jesper Ahlcrona.

Externa länkar

twitter.com/FotbollH www.instagram.com/fotb...

Följ oss via RSS

Kontakt

fotbollkommerhem@k103....